Војводина издржала само полувреме против Приморја

Сасвим заслужено су ватерполисти Приморја однели три бода из Новог Сада савладавши у мечу петог кола Триглав регионалне А2 лиге и даље бледу екипу Војводине, којој је ово други пораз.
maksimovic FF__5340
Фото: Милош Максимовић, фото: Дневник (Ф. Бакић)

Док је одбрана била на очекиваном нивоу домаћини су били у игри, али су у другом полувремену допустили противнику из Ријеке да стекне предност од пет голова коју до краја нису успели да стигну. Нису у прве две четвртине блистали ни једни, ни други. Испромашивали су се и пропуштено је доста прилика на обе стране. До полувремена на којем је Приморје имало 4:3, све голове за црвено–беле постигао је Максимовић. Меч је преломљен у трећој деоници коју су гости добили 5:1, а од Вошиних првих пет голова четири је дато из петерца.

Није баш било оних који су се либили за шут у редовима Новосађана, а голови из игре дочекани су у последњих осам минута када су прецизни били Стојчић, Тубић и Боловић. То, међутим, није могло да угрози вођство Приморја, које је у овом дуелу заиста био бољи. Војводина у уторак иде на гостовање Задру у шестом колу.

Војводина – Приморје 8:11 (2:2, 1:2, 1:5, 4:2)

НОВИ САД: Базен Слана бара, гледалаца: 200, судије: Гавриловић, Миловић (Србија). Играч више: Војводина 5 (0), Приморје: 6 (2). Петерци: Војводина 4 (4), Приморје 3 (3).

ВОЈВОДИНА: Виторовић, Марић Н, Максимовић 4, Маринковић, Тинтор, Муришић, Пре­ко­гачић, Ћатовић, Тубић 1, Стојчић 1, Боловић 2, Тртовић, Шанталаб, Митровић. Тренер: Билић.

ПРИМОРЈЕ: Чубранић, Чунко 1, Чубранић, Бурбуран, Брубњак 4, Блажић 1, Ткач, Раковац, Аугусти, Врлић, Бабић, Папарић, Милошевић, Цар. Тренер: Хинић.

К. Б.

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести