ГУДЕЉЕВ САИГРАЧ ПРОНАЂЕН МРТАВ ИЗМЕЂУ ДВА ВАГОНА Велика трагедија у Шпанији (ФОТО)

Језиве вести стижу из Шпаније, где је пронађено тело Алвара Пријета (18), бившег играча Кордобе за којим се трагало неколико дана.
1
Фото: Ilustracija Pixabay.com

Тело настрадалог младића пронађено је између два вагона воза и то тако што га је снимила камера шпанске телевизије.

Младић је на себи имао одећу коју је имао у време нестанка, а полиција је потврдила да тело припада Алвару Пријету.

Полиција је издала саопштење неколико сати након што је тело пронађено, наводећи да воз у којем је пронађено тело није био у саобраћају недељама да је био покварен и да није имао никакав покрет, нити је био на било каквој инспекцији или одржавању и да се није померао од 24. августа прошле године, а да је на данашњи дан обављао интерни маневар без пружања услуга путника.

Несрећни младић је пре неколико дана отпутовао у Севиљу у пратњи још једног младића, а у среду су били у ноћном клубу у Севиљи. четвртак је био последњи дан када је неко чуо за њега. Требало је да путује за Кордобу, али је имао проблема са картом и батеријом свог телефона, зато је одлучио да уђе у други воз без одговарајуће карте и да не иде за кордобу. Особље воза га је натерало да сиђе из воза, тада је на станици Санта Јуста последњи пут снимљен путем сигурносних камера.

Нажалост, након потраге од неколико дана, испоставило се да је Пријето пронађен мртав.

Иначе, Алваро је био и саиграч српског фудбалера Драгише Гудеља, који се опростио од њега путем друштвених мрежа.

- Моје најискреније саучешће породици и пријатељима. Сви смо са вама. Почивај у миру Алваро - објавио је Гудељ на свом Инстаграму.

Курир.рс

 

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести