Меланија Трамп у УН: Лидери, удружите се за добробит деце

ЊУЈОРК: Прва дама САД Меланија Трамп позвала је светске лидере да се удруже за добробит деце, а апел је упутила током свог првог јавног обраћања у Уједињеним нацијама, у тренутку када Бела кућа ради на јачању односа са другим земљама.
Epa (Peter Foley)
Фото: Epa (Peter Foley)

Упозоривши да деца помно прате пример одраслих, она је поручила супругама светских лидера да „морају да уче једни друге вредностима емпатије и комуникације које су срж љубазности, обзирности, интегритета и лидерства“, преноси АП.

Морамо се удружити за добробит наше деце. Морамо имати на уму да деца гледају и слушају, тако да никада не смемо пропустити прилику да их подучимо многим етичким лекцијама, рекла је Меланија Трамп у Мисији САД у УН.

Време је „да се фокусирамо на поруку и садржину којој су деца изложена свакоденвно, као што су друштвене мреже, застрашивање и друго“, закључила је супруга америчког председника Доналда Трампа.

Са њом су за столом, за свечаним ручком у Мисији САД, између осталих седеле супруге француског председника Емануела Макрона, турског председника Реџепа Тајипа Ердогана, канадског премијера Џастина Тридоа и финског председника Саули Ниниста, напомиње америчка агенција.

EUR/RSD 117.0759
Најновије вести