Трамп и Меланија позитивни на корону

ВАШИНГТОН: Амерички председник Доналд Трамп и његова супруга Меланија имају корона вирус, показало је тестирање обављено данас, а након вести да његова најближа сарадница има корона вирус.
tramp, tanjug ap
Фото: Tanjug (AP Photo/Andrew Harnik)

Трамп је то објавио на Твитеру наводећи да су одмах почели са опоравком.

Меланија и ја смо позитивни на корону. Почећемо с карантином и процесом опоравка одмах, написао је Трамп.

Раније данас Трамп је објавио да је његова најближа сарадница Хоуп Хикс позитивна на вирус ковид-19.

Доктор: Трамп ће наставити с обавезама

Доктор Америчког председника Доналда Трампа у Белој кући Шон Конли изјавио је да ће председник наставити да обавља своје дужности без икаквих сметњи, а након што је сазнао да је позитиван на вирус ковид-19.

Како је рекао, и Трамп и његова супруга Меланија се сада осећају добро и планирају да остану код куће, односно у Белој кући током опоравка, преноси АП.


Вучић пожелео брз опоравак

Председник Србије Александар Вучић пожелео је америчком председнику Доналду Трампу и његовој супрузи Меланији брз опоравак и повратак на посао, како би наставили сарадњу у стварању света бољим и безбеднијим местом.

Желим вам добро здравље и више снаге сваким наредним даном. Надам се да ћете се брзо опоравити како бисте наставили добро да обављате посао и радујем се наставку наше снажне сарадње у стварању света бољим и безбеднијим местом, написао је Вучић на Твитеру.
 


Наводи се да је Трамп након сазнања да има корона вируса отказао пут на Флориду, где је данас требало да има скуп, али је у свом распореду задржао претходно планирани подневни телефонски позив о подршци угроженим старијим особама оболелим од ковида-19.

Меланија Трамп: Осећамо се добро, останите безбедни

Супруга америчког председника Меланија Трамп потврдила је да је и она позитивна на корона вирус.

Након њеног супруга и она је на Твитеру објавила ту вест.

Као што је урадило и доста Американаца раније ове године, председник и ја смо у карантину након што смо тестирани позитивно на корона вирус. Осећамо се добро и отказала сам све планиране активности. Молим вас, останите безбедни и кроз све ово проћи ћемо заједно, написала је Меланија Трамп на свом Твитеру.

EUR/RSD 117.2933
Најновије вести