Трамп се на Твитеру захвалио самом себи, порука и Француској

ВЕСТ ПАЛМ БИЧ: Обележавање америчког празника Дана захвалности је завршено, а председник Доналд Трамп вратио се свом омиљеном начину комуницарања са јавношћу - твитовању, и у једној од порука по први пут је изразио захвалност - самом себи.
tramp, tanjug ap
Фото: Tanjug (AP Photo/Susan Walsh)

"Тако је сјајно што цене горива падају (хвала председниче Т). Додајте то, што је попут великог смањења пореза, нашим осталим добрим економским вестима. Инфлација оборена (јел чујете то ви у Фед (Федералне резерве))!", поручио је Трамп на Твитеру.

У другом твиту о мигрантима из Централне Америке који се крећу ка америчкој граници, Трамп је казао да би било "веома ПАМЕТНО када би Мексико зауставио Караване много пре него што стигну до јужне границе САД или када их земље порекла не би пуштале".

"Демократе су створиле овај проблем. Нема преласка!", написао је Трамп.

Амерички председник је на Твитеру прокоментарисао и протесте у Паризу изазване одлуком француске владе да повећа таксе на гориво.

"Велики и насилни француски протести не узимају у обзир то колико се Европска унија лоше односи према САД када је у питању трговина или када су у питању поштене и разумне уплате на име наше ВЕЛИКЕ војне заштите. Обе те теме морају ускоро да се исправе", навео је Трамп.

EUR/RSD 117.1769
Најновије вести