У нападу терориста у Багдаду убијено најмање шест, рањено 25

У два бомбашка самоубилачка напада која су се данас догодила на пијаци у ирачком главном граду, погинуло је најмање шест људи и рањено најмање 25
Teroristički napad u Bagdadu Foto: AP Photo/Hadi Mizban
Фото: Терористички напад у Багдаду Фото: АП Пхото/Хади Мизбан

БАГДАД: У два бомбашка самоубилачка напада која су се данас догодила на пијаци у ирачком главном граду, погинуло је најмање шест људи и рањено најмање 25 , потврдила су три полицијска службеника и државна телевизија у Ираку, преноси АП.

Полицијски званичници рекли су да су се две експлозије догодиле у централном делу Багдада, а ирачка државна телевизија јавила је да је реч о самоубилачким бомбашким нападима, као и да се многи од рањених особа налазе у тешком стању и да је причињена већа материјална штета.

Ројтерс је пренео да је нападач самоубица који је имао прслук са експлозивом убио седам људи и 16 повредио на централном багдадском тргу, позивајући се на полицију и здравствене званичнике.

Полицијски извори су саопштили су да би број жртава напада на препуној пијаци на багдадском тргу Тајаран могао порасти јер су неки рањени били у критичном стању.

EUR/RSD 117.0802
Најновије вести