Бесплатна школа пливања за жене у Бечеју

БЕЧЕЈ: Савез спортова општине Бечеј организује трећу годину за редом бесплатну двомесечну обуку пливања за жене узраста од 18 година па навише. Акција се реализује два пута недељно у затвореном базену ОСЦ „Ђорђе Предин Баџа“, а термин је од 16 до 17 сати.
1

- Прочуло се за нашу акцију и у комшилуку, Србобрану, Турији, па смо ове године, захваљујући сарадњи са Савезом спортова општине Србобран, укључили и заинтересоване из србобранске општине. Пријављивање је до 25. октобра, а обука почиње 3. новембра. Због успешности обуке, број полазница ограничен је на 30 и зато ваља пожурити с пријавама, рекла нам је допломирани тренер пливања Дијана Фехиров, која води обуку. -У минуле две акције преко 60 жена из Бечеја је научило да плива током мајских акција. Сада смо, због епидемиолошке ситуацје, све померили за новембар, што не би требало да утиче на успешност акције, поготово што ће бити укључене и жене из општине Србобран.

Пријављивање је у седишту Савеза спортова општине Бечеј, зграда ДТВ „Партизан“ у Зеленој улици, а може и телефонским путем на број 063/8390491. 

В. Јанков

EUR/RSD 117.5782
Најновије вести