Брчкања за џабе више неће бити

КИКИНДА: На отвореним базенима Спортског центра „Језеро” у Кикинди купалишна сезона почеће 10. јуна, док ће на базенима у Банатском Великом Селу сезона почети 18. јуна, а као и ранијих година на отварању сезоне првог дана улаз се неће наплаћивати.
д
Фото: Град Кикинда

Директор „Језера“ Дејан Пудар саопштио је да су цене карата кориговане након 12 година, што је било било неопходно из економских разлога.

Нова цена дневне карте за одрасле је 300, а за децу 200 динара. Цена картице са 10 улазака је 2.000 динара, док 25 улазака стаје 4.500 динара. За картицу са 50 улазака треба издвојити 7.500 динара. Бесплатан је улаз за децу до пет година, труднице, као и за децу са посебним потребама и њихову пратњу.

- Нова сезона коју смо назвали „Кикиндско море” донеће значајне новине које се односе на пратеће програме, али бих као најважнију издвојио следећу меру коју смо предузели. У претходном периоду постојала је, мени несхватљива пракса, бесплатног дељења сезонских карата по неким пријатељским и кумовским линијама, а добијали су их функционери, директори... Желимо да томе дође крај и да то више не буде пракса - поручио је Пудар.

Својим примером то су потврдили републички посланик Миленко Јованов и покрајинска посланица Станислава Хрњак, купивши на благајни СЦ „Језеро“ сезонске карте за предстојећу купалишну сезону, подржавши тако одлуку руководства „Језера“.

- То је једна ружна и бесмислена пракса која је трајала дуги низ година. Добијали су их људи којима је то најмање било потребно јер су у таквој финансијској ситуцији да лако могу да плате улаз на базен. Својим примером желимо да дамо подршку овој акцији, али и да свима који ових дана, по навици, зивкају и траже бесплатне карте, пошаљемо јасну поруку - изјавио је Миленко Јованов.

Станислава Хрњак је рекла, да ако желимо да очувамо ову спортску институцију и унапређујемо њен рад, онда морамо да разумемо да то има своју цену.

- Ова цена оправдава квалитет који се у СЦ „Језеро” подиже из месеца месец. Позивам суграђане да користе услуге „Језера” и купе сезонску карту као што смо и ми то урадили – поручила је Хрњак.

М. Митровић

 

EUR/RSD 117.3179
Најновије вести