Десетак дана за завршетак радова у центру Руме

РУМА: Реконструкција румских улица 15. мај и 15. август, инвестиција вредна 320 милиона динара, коју заједнички финансирају Општина Рума и АП Војводина, приводи се крају. Председник општине Слађан Манчић и начелник  Општинске управе Душан Љубишић обишли су радове у Улици 15. август где је почело постављање првог слоја асфалта.
Општина Рума
Фото: Општина Рума

Улица 15. август протеже се између Орловићеве и Иришке улице. Након постављања првог слоја, креће, како кажу извођачи, издизање шахта, па уређење раскрснице и затим се финишира завршни слој асфалта.

- Надамо се да ће све бити завршено у наредних десетак дана, буквално комплетна траса и једне и друге улице, дакле, пре уговореног рока, који је 14. јула -  рекао је Манчић.

Он је додао да је посао обиман, јер су комплексни и подземни и надземни радови, али, како је нагласио, стрпљење ће се исплатити, јер ће имати уређене улице, проширеног коловоза, на радост не само житеља ових улица, него и свих оних који пролазе овуда.

- Улица 15. мај је већ завршена до раскрснице са улицом 27. октобра, све је обележено сигнализацијом. Од Улице 27.октобар идемо са финим асфалтом до Орловићеве, па од Орловићеве до Иришке и у наредних 10 дана ће све бити завршено- рекао је први човек румске локалне самоуправе.

М. Сћ

EUR/RSD 117.5571
Најновије вести