Дирљив сусрет после дуге паузе

ЗМАЈЕВО: Памтиће змајевачки ђаци ово пролеће по необичним условима у којима су због пандемије завршавали разред, и по радости када су се после дуге паузе поново окупили у својим учионицама.
д
Фото: Dnevnik.rs

Крај школске године обележен је поделом ђачких књижица, а испраћена је са сведочанствима још једна генерација осмака, малих матураната. Они су се у присуству родитеља симболичним програмом и речиама захвалности опростили од основне школе.

- Успех ученика од првог до осмог разреда је у нашој школи готово уједначен, креће се око просечне оцене четири, с тим да је од првог до четвртог разреда оцена и преко четворке. Најбољи успех остварен је у одељењима другог разреда, где је просечна оцена 4,65 што значи да је више од пола одличних – рекла је директорка ОШ „Јован Јовановић Змај” Рада Николић и додала да се спремају за нормалан почетак у септембру, али и за евентуалну нову ванредну ситуацију.

Змајевачки осмаци испраћени су уз жељу да нижу нове успехе, јер су изузетно добра генерација. Ђак генерације Марија Грбић у име својих вршњака  захвалила се свим учитељима и наставницима за све што су им пружили, а посебно што су имали разумевања за многобројне несташлуке.

- Обећавамо да ћемо бити међу најбољима у средњој школи, да ћемо оправдати знање стечено у нашој основној школи и бити достојни репрезенти нашег Змајева – рекла је Марија.

Текст и фото: Ласло Киш

EUR/RSD 117.5825
Најновије вести