ДОДЕЉЕНИ СЕРТИФИКАТИ „НАЈБОЉЕ ИЗ ВОЈВОДИНЕ“ Међу 13 лауреата и Лазар Ристовски

Ознаку  „Најбоље из Војводине” добило је 13 корисника као потврду квалитета у категоријама производа, програма, услуга, манифестација и старих заната.
1
Фото: Дневник (Р. Хаџић)

Како је речено на додели реч је о провери врхунских домета у категоријама производа услуга програма или манифестација старих заната и многих других области која је поверена комисијама које чине еминентни стручњаци.

Сертификате је уручио председник Покрајинске владе Игор Мировић који је том приликом рекао да је ове године било 50 удружења, предузећа, занатлија и бројних других организација који су се пријавили, а да је њих 13 добило сертификат и признање.

- Уверен сам да сертификат неће бити само признање, већ ће бити подстицај за нове идеје и нове пословне подухвате. Желим да вас подсетим да смо 2021. године поново иницирали увођење ове ознаке, управо да би подигли квалитет услуга и садржаја производа који долазе из Војводине и мислим да смо испунили наша очекивања. Овај сертификат је резервисан за оне најбоље – казао је Мировић.

Фото: Дневник (Р. Хаџић)

Развојна агенција Војводине је од 2017. године по Мировићевим речима разним финансијским подстицајима помогла 305 фирми, те да су међу добитницима баш ти људи који су развијали своје компаније, занате услуге, садржаје и тиме развијали читаву нашу заједницу.

Оснивач „Филм фестивала Равно Село“ глумац Лазар Ристовски обратио се у име добитника и истакао да је успех препознат и награђен.

- Препознати смо јер смо своје занате претворили у уметност -  изјавио је Ристовски и захвалио Покрајинској влади на подршци и признањима.

Догађају су присуствовали и покрајински секретар за привреду и туризам Ненад Иванишевић и директорка Туристичке организације Војводине Наташа Павловић.

Опширније читајте у сутрашњем издању „Дневника”.

С. Аничић Илић

БОНУС ВИДЕО

EUR/RSD 117.1153
Најновије вести