Гради се кружни ток код Геронтолошког центра "Срем" у Руми

РУМА: Календарски је грађевинска сезона завршена, ипак, путари су и током прве половине новембра имали пуне руке посла, пре свега због повољних временских прилика.
1
Фото: Општина Рума

Општина Рума  интензивно улаже у саобраћајну инфраструктуру, па су путари били ангажовани на градилишту кружног тока код Геронтолошког центра „Срем”, на крају Павловачке улице.

Како је објаснила председница општине Александра Ћирић у току је потпуна реконструкција тог путног правца. Према њеним речима изградња кружног тока код Геронтолошког центра  је пројектована у три фазе. 

- Прва фаза је изградња кружне раскрснице, потом асфалтирање јужног и северног крака Павловачке улице, асфалтирање наставка Улице Моше Пијаде и Улице Милоша Црњанског лево од кружног тока и део улице Милоша Црњанског десно од кружног тока. Друга фаза ће бити наставак асфалтирања улице Милоша Црњанског лево од кружног тока и Нове 2. У трећој фази ће бити урађена пешачка и бициклистичка стаза на тим потезима, као и на потезу повезивања Павловачке улице и јужног крака и  Моше Пијаде - казала је Александра Ћирић.

У припреми је изградња кружног тока код Риговог млина који је у надлежности Путева Србије, а у локалној самоуправи потрудили су се како би пројекат био што пре реализован.

С. К-ч

EUR/RSD 117.3739
Најновије вести