НАПРЕДУЈЕ НАСИПАЊЕ НОВЕ РАДНЕ ЗОНЕ У БЕОЧИНУ У току нивелација терена, ево колико хектара је обухваћено

БЕОЧИН: Насипања простора где ће бити изграђена нова индустријска зона у Беочину одвија се у две фазе, а у току је насипање и нивелација терена који се простире на 15,38 хектара.
а
Фото: И. Адемовски

То је главни предуслов за отпочињање друге фазе у којој је предвиђено инфраструктурно опремање простора, а потом ће уследити преговори са инвеститорима.

Према важећим планским документима, нова радна зона налази се у непосредној близини регионалног пута другог A реда, на самом излазу из Беочина, у правцу ка Бразилији, Черевићу и Баноштору.

Председница општине Беочин Биљана Јанковић обишла је јуче простор где се одвијају радови и казала да је у питању капитална инвестиција која ће омогућити отварање нових радних места додавши да ће изградња новог моста који спаја Нови Сад са сремском страном додатно утицати да се Беочин представи као атрактивно место за улагања.

Фото: И. Адемовски

- Циљ је да се Беочин позиционира као место које је погодно за живот породица и стабилан привредни развој и обезбедимо боље услове за привлачење нових инвестиција - поручила је Биљана Јанковић.

Овај капитални пројекат реализује се уз подршку Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, Коридора Србије као и кинеске компаније CRBC који су омогућили насипање терена.

С. К-ч

EUR/RSD 117.0769
Најновије вести