Никола Бретшнајдер из Јаше Томића покренуо интернет телевизију

ЈАША ТОМИЋ: Млади Никола Бретшнајдер из Јаше Томића пре два месеца покренуо је интернет телевизију под називом Б-ТВ, на којој се емитује „Брузер емисија“.
1

Никола је музичар, вишегодишњи глумац Аматерског позоришта „Ђорђе Дамјанов Ђекша“, а хоби му је, како каже, истраживање савремених технологија. Све то је објединио у једно и покренуо своју интернет телевизију.

– Бићу потпуно искрен. Из досаде, коју одликује живот младих на селу, покренуо сам ову емисију – каже за „Дневник” Никола Бретшнајдер.

Жеља му је да свима онима који погледају „Брузер емисију“ приушти пола сата квалитетног програма са прилозима из области културе, музике, историје, спорта, а који је зачињен занимљивостима. Како је најавио, у овим емисијама ће представљати госте који имају шта да кажу. Тако је у другој по реду емисији гост био Зрењанинац Никола Штиклица, познати илустратор, графичар, карикатуриста, сликар и стрип цртач.

Емисије ће за сада бити емитоване једанпут месечно на његовом Јутјуб каналу, где их могу погледати сви они који желе да виде како то Никола и његова екипа раде.

Ж. Б. 

EUR/RSD 117.3909
Најновије вести