Општина Рума полицији донирала теренско возило и мотоцикл

У кругу Полицијске станице у Руми извршена примопредаја возила и пратеће опреме коју је донирала Општина Рума. донирала овој полицијској станици.
2
Фото: ПУ Сремска Митровица

Кључеве теренског возила „дачија дастер” и полицијског саобраћајног мотоцикла „хонда”, предао је начелнику ПС Влатку Тадићу, председник румске општине Слађан Манчић, саопштила је јуче Полицијска управа у Сремској Митровици. Донација је вредна 4,75 милиона динара.

Уз здравствене раднике, припадници полиције поднели су највећи терет у борби против корона вируса, јер су поред редовних обавеза имали нове проистекле из услова ванредног стања и околности које су пратиле епидемију, подсетио је Манчић и захвалио се полицијским службеницима на њиховим напорима да на подручју Општине Рума очувају и унапреде стање јавне безбедности.

Начелник Полицијске станице у Руми Влатко Тадић захвалио се Општини Рума на донацији која ће допринети обављању полицијских послова у области криминалистичке форензике на подручју Руме, Пећинаца и Ирига и контроли и регулисању саобраћаја на путевима румске општине. Он је подсетио да је ово једна у низу донација Општине Рума с којом полиција има веома добру сарадњу.

С. Х.

 

EUR/RSD 117.5784
Најновије вести