ПОДРШКА ПРЕДУЗЕТНИЦАМА ШИРОМ ПОКРАЈИНЕ Женски бизнис на дигиталној платформи

СУБОТИЦА: Недавно је у просторијама Регионалног иновационог стартап центра Економског факултета у Суботици промовисана прва дигитална платформа женског бизниса у Србији и региону.
1
Фото: Град Суботица

Намера је да платформа „ОснаЖене“ окупља жене које покрећу или имају развијене бизнисе. Новој дигиталној платформи се може приступити путем линка www.osnazene.com.

Промоцији су присуствовали и покрајински секретар за привреду и туризам др Ненад Иванишевић, и члан Градског већа задужен за област привреде Срђан Самарџић, a платформу је представила пословни консултант у „Core International” и оснивач академије женског предузетништва, као и аутор платформе, др Индира Попадић. 

Платформа рачуна  на више од 1500 чланица, а све оне могу рачунати на подршку Покрајинског секретаријата за привреду и туризам који је у минуле две године више од 20 милиона динара уложио у директну помоћ женском предузетниш­тву, док је актуелни овогодишњи конкурс вредан 10 милиона динара. Замисао дигиталне платформе је да предузетнице што лакше долазе до информација неопходних да се одваже и покрену сопствени посао, да им пружи адекватну и стручну подршку, мотивацију и инспирацију за раст и развој пословања. У Суботици је овом приликом промовисана и налепница која ће се наћи на сваком објекту у Покрајини који води женa.    

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести