Полицијска управа у Кикинди добила нови патролни чамац

КАЊИЖА: Поводом Дана Министарства унутрашњих послова, славе и Дана полиције Републике Србије на обали Тисе на Штранду у Кањижи приређена је презентација материјално техничких средстава полиције, уз показне вежбе, а овом приликом Полицијској управи Кикинда уручено је службено пловно возило, патролни чамац, које ће бити у функцији веће безбедности на Тиси.
1
Фото: Dnevnik.rs

После изношења заставе и интонирања химне „Боже правде” трубач Алфред Нађ извео је нумеру „Тишина” у част и сећање на све прерано упокојене суграђане услед заразне болести Ковид 19. 

Кључеве патролног чамца који је обезбедила општина Кањижа, председник и заменик председника општине Роберт Фејстамер и Небојша Ракић уручили су начелнику ПУ Кикинда Душану Глишину, који се захвалио на вредној донацији која ће сигурно помоћи на плану очувања личне и имовинске безбедности грађана уз Тису.

Општински челници Кањиже су изразили захвалност и поштовање припадницима полиције за све што чине да грађани имају осећај сигурности и поверења. 

- Полицијска управа Кикинда надлежна је у шест локалних самоуправа, од којих пет општина Ада, Чока, Сента, Нови Кнежевац и Кањижа се налазе уз реку Тису. Сматрам да смо обезбеђењем патролног чамца урадили праву ствар и пружили свим грађанима додатну сигурност. Поред дугогодишње успешне сарадње локалне самоуправе и полиције ово је још један корак у наставку успешне сарадње - рекао је заменик председника кањишке општине Небојша Ракић.

М. Митровић

EUR/RSD 117.2146
Најновије вести