Продају се парцеле у приобаљу Бечеја

БЕЧЕЈ: На десетом заседању Скупштине општине Бечеј, у овом сазиву, усвојен је први ребаланс овогодишњег општинског буџета. Након кратке расправе, усвојен је први ребаланс, а биће их, свакако, још, јер се усклађују прилив и потрошња.
д
Фото: Dnevnik.rs

Сада је буџетски оквир планиран на нешто преко милијарде и по динара, што је за стотинак милиона мање од првобитног.

Једногласно је усвојен Локални план акције за децу општине Бечеј закључно са 2024. годином. После донете Одлуке о измени и допуни Плана генералне регулације насеља Бечеј, усвојена је сагласност за отуђење неколико парцела у приобаљу Тисе намењених туристичко-угоститељским и спортско – рекреативним садржајима, од чије продаје би општинска каса била пунија за стотинак милиона динара.

Чуле су се похвале приликом разматрање извештаја о раду фирме за комуналне услуге „Потисје – Бечеј“, што није био случај док је ранијих година посао водио партнер из мађарског града Сексарда. Пошто је дата сагласност на Статут Градског позоришта Бечеј, усвојен је извештај о лањском раду и прихваћен је план рада и финансирања за актуелну годину. Све се поновило када су у питању Народна библиотека, Центар са социјални рад, Туристичка организација и Установа за културну и спортску активност омладине „Ђорђе Предин Баџа“.

Текст и фото: В. Јанков

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести