Пролећна акција одношења кабастих ствари у Врбасу

ВРБАС: Велику пролећну акцију одношења кабастог отпада с врбаских улица, екипе „Чистоће“ ЈКП „Комуналац“ спровешће сутра, 9. априла с почетком у седам часова. 
1
Фото: ЈКП "Комуналац" Врбас

ЈКП „Комуналац“ годинама уназад спроводи пролећну и јесењу акцију бесплатног одношења непотребних ствари из домаћинстава с подручја врбаске општине. Прва овогодишња акција тог типа обавиће се у суботу.

- У ову врсту отпада убрајају се стари намештај, аутомобилске гуме, тврда пластика, стакло и томе слично. Грађевински и отпад животињског порекла нећемо износити. Апелујемо на суграђане да искористе ову акцију како се отпад не би гомилао тамо где му није место. Крајем прошле године у акцији овог типа, сакупили смо 250 кубика ове врсте отпада из врбаских улица- каже пословођа у ПЈ „Чистоћа“ Младен Павловић.

Врбашани се могу отарасити непотребних ствари тако што ће их изнети испред својих кућа, односно, на део јавне површине испред својих објеката како би радници и механизација могли несметано да приђу и обаве свој део посла. Ситнији отпад најбоље је упаковати у зелене yakove који се могу набавити код службеника на благајни у управној згради ЈКП-а по цени од 38 динара. За више информација, доступан је број телефона 021/706-575. 

Након што акција буде спроведена у Врбасу, машине ће се преместити на сеоске улице, а о томе ће житељи насељених места врбаске општине бити благовремено обавештени. М. Сћ

EUR/RSD 117.4055
Најновије вести