Пут реконструисан, глатким асфалтом у Голубинце

СТАРА ПАЗОВА: На правцу Стара Пазова – Голубинци – Путинци пут је изграђен још 1968. године, и од тада није било већих улагања.
в
Фото: Општина Стара Пазова

Утолико је и веће задовољство због потпуне реконструкције 12 километара овог пута, веома важног за општину Стара Пазова.

Радове на постављању завршног слоја асфалта обишао је ових дана и председник општине Ђорђе Радиновић. Инвеститори су ЈП „Путеви Србије” и Општина Стара Пазова, а радови су вредни око 400 милиона динара. Механизација је на терену и целих 12 километара би требало да буде завршено у наредних десетак дана, што мештани с нестрпљењем очекују.

Ђорђе Радиновић је изразио задовољство због ове инвестиције, која је подразумевала детаљну реконструкцију пута, односно, изграђена је нова конструкција пута. Како су временски услови, без падавина, ових дана омогућили, кренуло се у постављање завршног слоја асфалта.

Најдужи путни правац у општини: Крњешевци – Војка – Нова Пазова – Стари Бановци, следећи је велики захват у путној инфраструктури Старе Пазове

Овај путни правац има регионални значај јер повезује Голубинце са Старом Пазовом са једне стране и са Путинцима са друге стране.

- Потпуно нов пут радиће се скоро до Путинаца, односно целом дужином на територији наше општине. Посао је заиста обиман, инвестиција је вредна 400 милиона динара и ради се комплетан правац, 12 км пута. Радови на поменутом путном правцу изводе се паралелно са радовима на изградњи надвожњака у склопу реконструкције брзе пруге, за који очекујемо да ће бити завршен до почетка фебруара. Жао ми је због тога што су се радови на изградњи надвожњака одужили и што су мештани Голубинаца морали да иду околним путевима како би стизали до Старе Пазове, али мислим да ће након завршетка свих радова увидети да се чекање исплатило - изјавио је за медије након обиласка радова, први човек старопазовачке општине, Ђорђе Радиновић.

Овај путни правац и његова реконструкција само је једна у низу планираних инвестиција када је у питању реконструкција путне инфраструктуре у општини Стара Пазова. Следећи велики пројекат је реконструкција пута Крњешевци - Војка – Нова Пазова – Стари Бановци, који је и најдужи путни правац у општини.

В. Х.

EUR/RSD 117.5844
Најновије вести