Радном акцијом уредили терене у бачкопаланачкој МЗ „Центар”

БАЧКА ПАЛАНКА:  Савет месне заједнице „Центар” у Бачкој Паланци организовао је у суботу радну акцију чишћења спортских терена у овом делу града, а позиву се одазвало 30-так акцијаша.
Radnom akcijom  uredili terene u bačkopalanačkoj MZ „Centar” Foto: Dnevnik.rs
Фото: Радном акцијом  уредили терене у бачкопаланачкој МЗ „Центар” Фото: Дневник.рс

 - Иницијативи Савета МЗ, а уз помоћ председника општине која је обезбедила потребна средства, одазвало се 30-так становника нашег дела града, активисти СНС, али и омладинци - каже Мирослав Мишо Ивановић, председник МЗ „Центар”. - Покупљено је смеће у десет великих врећа, ошишана трава, растиње, али и посечено самоникло дрвеће, офарбани голови на терену за мале спортове, на деловима поправљена жичана ограда...  

Посла на уређењу спортских терена има још доста, али ће то морати да причека пролеће. Ове објекте, а постоје и тениски терени, својевремено је градила месна заједница. Надлежни из локалне самоуправе нам рекоше да овом објекту треба утврдити прецизнију намену како би општинско Јавно предузеће „Стандард” које, поред осталог, на територији целе општине управља спортским теренима и игралиштима за децу, могло да планира послове.

М. Сџ.     

EUR/RSD 117.3076
Најновије вести