Реконструисана амбуланта у Новом Сланкамену

ИНЂИЈА: Комплетно је реконструисана амбуланта у Новом Сланкамену, чиме је Општина Инђија наставила са инфраструктурним уређивањем здравствених установа по сеоским срединама.
Општина Инђија
Фото: Општина Инђија

Уграђена је нова пвц столарија, урађени молерски радови, замењене дотрајале електричне инсталације, реконструисани мокри чворови, поправљена кровна конструкција, нова фасада, као и део новог намештаја. Амбуланта је добила и нову ограду.

Председник општине Инђија Владимир Гак каже да је важно људима који долазе у амбуланту да се осећају достојанствено и да примете да се неко труди да им обезбеди пристојне услове у јавним објектима намењеним грађанима.

- Ово су мале ствари које живот значе. Кад грађани морају да са неким здравственим тегобама долазе у амбуланту, онда нека се у њој осећају угодније и пријатније него што је до сада било- каже Гак.

Према речима Гака, досадашње обнове амбуланти широм општине су први корак, а друга фаза је потпуна обнова намештаја, чиме ће се у потпуности обезбедити савремени услови за рад медицинског особља и пружања здравствене услуге.

Радови изведени на установи у Новом Сланкамену вредни су 4,5 милиона динара, а плаћени су из општинске касе, потврдио је Владимир Гак, те подсетио да инфраструктурни радови на амбулантама нису рађени деценијама уназад, што показује однос тадашњих челника локалне самоуправе према основним потребама грађана општине Инђија.  

М. Сћ

EUR/RSD 117.5825
Најновије вести