Реконструисана бициклистичка стаза до Бање Јунаковић

АПАТИН: Реконструисана је бициклистичка стаза од Радничког универзитета до Бање Јунаковић.
apatin staza
Фото: Општина Апатин

Председница општине Апатин Дубравка Кораћ каже да како је и најављено крајем маја приликом почетка радова, грађани општине Апатин су пред почетак купалишне сезоне добили реновирану бициклистичку стазу до Бање Јунаковић. Захваљујући радовима који су претходили крајем прошле године на деоници од Радничког универзитета до Техничке школе, сада апатинци имају бициклистичку стазу од центра града до Бање.

Кораћ се захвалила извођачима радова на брзини реализације.

-Извођач је био коректан и имао је још око месец дана рок за завршетак инвестиције, али се потрудио да услиши нашу молбу да стаза буде завршена пре почетка купалишне сезоне у Бањи- рекла је Дубравка Кораћ

Председница апатинске општине је рекла да грађани користе стазу и за шетњу, а направљено је и мало одмориште које је направљено уз бициклистичку стазу, на половини њене укупне дужине.

-Овде у хладовини је заиста прелепо, храстови су заштићено дрвеће. Интерес општине је да их сачува, али и да искористи хлад у овим сунчаним данима како би нам свима били пријатније када користимо бициклистичку стазу- рекла је Дубравка Кораћ.

М. Сћ

EUR/RSD 117.5647
Најновије вести