Реконструкција „Бубамаре” у Кули

КУЛА: Вртић „Бубамара“ у Кули биће комплетно реконструисан, а то подразумева комплетну изолацију зграде, замену подова, кречење, што ће резултирати новим и лепшим изгледом који одговара потребама деце у вртићу.
10 - kula vrtic
Фото: Општина Кула

Директорица Предшколске установе „Бамби“ Снежана Булатовић је рекла да вртић „Бубамара“ има озбиљне проблеме и да је на радном састанку са председником општине Кула Дамјаном Миљанићем договорена комплетна реконструкција објекта. Она додаје да се на састанку говорило о наставку реконструкције тоалета у вртићу „Колибри“ и плановима за реконструкцију вртића у Руском Крстуру.

Председник општине Кула Дамјан Миљанић је истакао је у плану за ову и наредну годину рекострукција многих вртића, њихова доградња и опремање.

- Вртић у Новој Црвенки се ускоро отвара, као и нове јаслице у Сивцу у склопу наградне игре „Узми рачун и победи“ и остали вртићи ће имати мање или веће реконструкције, ове или следеће године. Циљ је да се у наредних неколико година потпуно реконструишу све предшколске установе- истиче Миљанић. - Највећи посао предстоји у вртићу у Руском Крстуру, где ће се прво радити пројекат, а потом и радити потпуно нови вртић, јер нема основа да се постојећи дограђује и реконструише.

Председник општине Дамјан Миљанић посетио је вртић са својим сарадницима, председником Скупштине општине Владимиром Ђуровићем и помоћницима Љубицом Тијанић и Страхињом Паравином и том приликом деци уручио поклоне и слаткише. Вртић „Бубамара“ је вртић полудневног боравка у којем борави 26-оро деце припремно предшколског и млађег узраста. 

М. Сћ

EUR/RSD 117.5782
Најновије вести