Сајам запошљавања у Шимановцима

ШИМАНОВЦИ: Општина Пећинци и Национална служба за запошљавање Филијала Сремска Митровица организују пети Сајам запошљавања у четвртак, 16. маја, од 11 до 13 часова, у сали хотела „Европа“, Улица  Војводе Вука бб у Шимановцима.
Sajam zapošljavanja u Šimanovcima  Foto: Dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

Очекује се учешће око 20 компанија, које послују на територији пећиначке општине. Оне ће на својим штандовима представити потребу за радницима, што је добра прилика за незапослене да се на једном месту упознају са целокупном понудом слободних радних места и да одмах и конкуришу за места за која су заинтересовани.

Пећиначка локална самоуправа ће организовати бесплатан превоз за незапослена лица са територије општине Пећинци, која су заинтересована за учешће на Сајму, а нису у могућности да обезбеде сопствени превоз.

Лица којима је потребан превоз треба да се пријаве Општини Пећинци путем телефона 400-729 или 400-722 радним данима до 14. маја у периоду од 8 до 15 часова и да оставе податке и контакт телефон, како би благовремено била обавештена о распореду поласка аутобуса из њиховог насеља.

        В. Х.

EUR/RSD 117.1777
Најновије вести