Сомборци данас одлучују о буџету за наредну годину

Одборници Града Сомбора на 20. седници Скупштине града одлучују данас о 22 питања из области рада градског парламента, а прва тачка на дневном редз је Предлог одлуке буџета Града Сомбора за идућу годину.
sombor
Фото: Dnevnik (Filip Bakić)

Наредне три тачке о којима ће се изјаснити одборници су пратеће одлуке које су саставни део буџета, односно предлози одлука о комуналним и административним таксама и Предлог одлуке о накнадама за услуге које прописује Градска управа.

На дневном реду ће се наћи и предлози програма пословања јавних предузећа у 2018. години, као и програм рада јавних установа.

Такође, одборници ће разматрати и измене и допуне плана регулације насељеног места Светозар Милетић, као и допуну плана регулације пута Стапар-Сивац.

На 20. седници одлучиће се и о именовању директора ЈКП „Паркинг сервис Сомбор“ и ЈКП „Водовод“ Бездан.

Предмет расправе и одлучивања биће и кадровски план Градске управе Града Сомбора и предлог чланства у Локалном антикорупцијском одбору Града Сомбора, као и програм рада Скупштине града у наредној години.

Имовинско-правни предмети и избори и именовања су наћи ће се на последње две тачке дневног реда седнице.

М.Сћ

(Текст је део пројекта који је суфинансиран од стране Града Сомбора. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове Града.)

EUR/RSD 117.1262
Најновије вести