Сомборцима пристижу решења за порез на имовину

СОМБОР: Одељење локалне пореске администрације у Сомбору издало је решења за порез на имовину физичких лица за 2018. годину, која ће грађанима уручити овлашћени достављачи.
1
Фото: Dnevnik.rs

 Мада пореска решења тек ових дана пристижу обвезницима на кућне адресе, они су већ морали да обаве аконтационо плаћање прве рате, па ће им коначна решења послужити као репер о томе да ли су у претплати или им је пореска обавеза порасла.Поред пореских решења, достављачи ће грађанима уручити и четири уплатнице, од којих ће на првој бити стање на рачуну, укључујући уплате до 26. марта текуће године, на другој уплатници износ треће, а на трећој четврте рате пореза на имовину за 2018. годину. На четвртој уплатници биће износ аконтације прве рате пореза на имовину за 2019. годину.

Грађани којима је одобрено одлагање плаћања пореског дуга на рате, добиће решење о утврђеној обавези плаћања пореза на имовину за 2018. годину, а за стање дуговања и уплатнице могу се обратити на шалтер три Градског услужног центра у приземљу зграде Жупаније или Одељењу локалне пореске администрације Градске управе града Сомбора, у собама  бр.  263 до 265, на другом спрату у згради Жупаније.

М.Мћ

EUR/RSD 117.4966
Најновије вести