У Бачкој Паланци довољно соли, механизације и возача пред зимску сезону

БАЧКА ПАЛАНКА: Смотра службе за одржавање путева у зимском периоду на путној мрежи општине Бачка Паланка извршена је у четвртак, на платоу ДОО „Дунавпревоз“ Бачка Паланка, коме је и поверено обављање ових послова.
1
Фото: Општина Бачка Паланка

Смотри Зимске службе присуствовали су члан Општинског већа задужен за област саобраћаја, одржавања и коришћења локалних путева и улица и других јавних површина Милорад Париповић, представници Општинске управе, Савета за безбедност саобраћаја и представници ЈП „Стандард“, који су, као и претходних година, укључени у активности ове службе.

Милорад Париповић је истакао да је на основу спроведене јавне набавке, обављање послова зимске службе на територији бачкопаланачке општине поверено  „Дунавпревозу“ по четврти пут, као извођачу радова. 

- Извођачи су спремни да изврше сваки задатак, механизација је спремна, залихе соли су обезбеђене. Сезона је управо почела, а укупна дужина локалне путне мреже је око 250 километара и разврстана је на путеве првог и другог приоритета. Припремљено је 200 тона соли као и 200 тона ризле – рекао је Милорад Париповић.

Душан Ђукић у име „Дунавпревоза“ истиче да су што се тиче механизације, припремљени камиони, радне машине, од којих ће две бити ангажоване у пунктовима у Нештину и у Пивницама. Обезбеђени су возачи и радници, тако да спремно дочекују ову зиму када су локални путеви у питању.

Т. П.

EUR/RSD 117.3380
Најновије вести