Уређење дома културе у Великом Гају

ВЕЛИКИ ГАЈ: У оквиру санације објекта Дома културе у Великом Гају, тренутно се уређују просторије и санирају унутрашњи делови зграде како би објекат у потпуности прилагодили потребама мештана.
e
Фото: plandisteonline.com

Заменик председника општине Пландиште Душан Ћурчић обишао је радове и том приликом рекао да је задовољан што ће Велики Гај добити у потпуности уређен објекат Дома културе.

- Овај објекат, поред просторија здравства и месне канцеларије, користе и културно-уметничко друштво за рад са децом, као и чланови ловачког друштва „Срндаћ”. Због чињенице да је туризам и ловство једна од грана привреде која се налазе у сталном развоју, сматрам да ће уређење ових просторија члановима ловачког друштва бити од великог значаја за развој и повећање туристичке понуде у Великом Гају - изјавио је Ћурчић.

У протеклом периоду у Великом Гају реализовани су велики пројекти за које је издвојена велика количина новца и то на опремање и уређење објеката намењених школству, здравству и култури. Завршетком радова на унутрашњим просторијама Дома културе отвара се могућност пружања бољих услуга мештанима тог села. Локална самоуправа улаже значајна новчана средства у санацију објекта културе с обзиром на то да је потреба за њиховим коришћењем велика у сваком насељеном месту.      

Л. Р.

EUR/RSD 117.5819
Најновије вести