Успешна сарадња и подршка доприносе развоју града

Градоначелница Сомбора Душанка Голубовић и председник Скупштине града Зоран Парчетић са сарадницима, приредили су пријем за привреднике и друге госте са којима су сарађивали током ове године.
dusanka.jpg
Фото: Град Сомбор

„Окупили смо се при крају године јер сматрамо да смо са свима вама имали успешну сарадњу и да смо заједно урадили неке ствари које су важне за град Сомбор, за нашу локалну самоуправу у којој живимо. Наша је жеља да сарадња следеће године буде најмање оваква, ако не и далеко већа, јер је сарадња пут и начин који гарантује даљи напредак“, каже Голубовић и додаје да  само добра организација, заједнички циљеви и заједничка реализација циљева доносе успех.

Она напомиње да су сарађујући са верским заједницама урадили добре и позитивне ствари, а сарадња је била добра и са нашим установама које су успешно трошиле буџетска средства.

„Успешни су били и  извођачи радова, а привредници су се у овој години показали као врло друштвено одговорни јер су подстакли многе добре ствари, подржали су и дали много иницијатива и то је нешто што је дало целокупан допринос развоју наше заједнице“, навела је Голубовић и свима пожелела успешну 2018. годину.

М.Сћ

(Текст је део пројекта који је суфинансиран од стране Града Сомбор. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове Града.)

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести