пензионери

Економија Пензионери све више попуњавају радна места
Већ неколико година за воланом многих аутобуса и камиона седе седе главе - времешни возачи који су одавно остварили право на пензију, али од посла не одустају.
Војводина Ђорђевићу Кули: Подршка свим установама социјалне заштите
БЕОГРАД:  Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић посетио је Центар за социјални рад и Дом за старе и пензионере у Кули.
Нови Сад Концерт и турнир у пикаду у оквиру „Сунчане јесени живота”
Манифестација „Сунчана јесен живота”, у организацији Геронтолошког центра „Нови Сад”, током октобра доноси најстаријим суграђанима низ занимљивих садржаја.
Војводина Пензионери из Титела на Олимпијади трећег доба
ТИТЕЛ: Чланови Удружења пензионера из Титела учествовали су на недавно завршеној 11. Олимпијада трећег доба Србије, која је ове године уприличена у Врњачкој бањи.
Друштво Од новембра више пара свим пензионерима
Измене и допуне Закона о ПИО, којима је престао да важи Закон о привременом умањењу пензија, су ступиле на снагу.
Војводина Бечејски сениори “оштре” се пред Олимпијаду у Врњачкој Бањи
БЕЧЕЈ: У седишту бечејског Општинског удружење пензионера стално је живахно.
Економија / Новчаник И пензионери плаћају на рате; кредит и за погребне трошкове
НОВИ САД: Пензионери у Србији су већ годинама најредовније и најуредније платише па су због тога пожељни клијенти многих банака, продавница, одмаралишта, бања.
Photo
Нови Сад У Клубу пензионера „Коста Шокица” вицева и забаве не мањка
НОВИ САД: Да енергија и воља за животом не јењавају, редовно доказују чланови клубова пензионера при Геронтолошком центру „Нови Сад”, који једном или двапут месечно у својим просторијама организују дружења и игранке.
Друштво Само умрлица укида исплату пензија 
НОВИ САД: Клинички центар Војводине недавно је грешком једнога Новосађанина у 79. години прогласио умрлим, на основу чега је надлежна служба издала извод из матичне књиге умрлих – такозвану умрлицу.
Друштво Нови прерачун пензије или „радно способни“ пензионери
НОВИ САД: По подацима из имовинских карата, које се налазе у Агенцији за борбу против корупције, неколико политичких функционера у исто време прима и пензију и плату.
EUR/RSD 118.5311
Најновије вести