пензионери

Нови Сад Нова организација пензионера: У плану сениор картице и низ погодности
НОВИ САД: Нови Сад је од новембра прошле године богатији за још једно удружење пензионера у Улици војвођанских бригада 17. Оснивачка скупштина Градске организације пензионера Нови Сад (ГОП) одржана је 28. септембра, а 18. новембра је АПР усвојио регистарциону пријаву.
Нови Сад Удружење пензионера града Новог Сада обезбедило помоћ: Прехрамбени и хигијенски пакети за најстарије
Подела пакета с основним намирницима за пензионере у граду почела је јуче у Удружењу пензионера града Новог Сада, Димитрија Аврамовића 10. По речима потпредседника тог удружења Синише Бранкова, помоћ је обезбедио Републички фонд ПИО, преко филијале Нови Сад, а вредност једног пакета је 4.985 динара.
Економија / Новчаник Пензионерима за две недеље по 5.000 динара
БЕОГРАД: Влада Србије усвојила је данас одлуку да се у наредне две недеље исплати једнократна помоћ пензионерима у износу од по 5.000 динара.
Економија / Новчаник Пензионерима пред Светог Николу по 5.000 динара једнократне помоћи
БЕОГРАД: Исплатићемо пред Светог Николу 5.000 динара једнократне помоћи свим пензионерима, а од 1. јануара иде и већ најављено повећање, изјавио је вечерас председник Србије Александар Вучић.
Друштво Пензионери ће до краја децембра добити помоћ од 5.000 динара
БЕОГРАД: Сви пензионери добиће до краја децембра једнократну новчану помоћ у износу од по 5.000 динара, објавио је Блиц.
Економија / Наслови Породична пензија и за ванбрачне партнере
У Закону о пензијском и инвалидском осигурању, који је на снази од ове године, ванбрачним партнерима и супружницима који нису венчани, али имају породицу и живе заједно, омогућено је да буду корисници породичне пензије.
Свет Белорусија: Око 4.000 прензионера протестовало против Лукашенка
КИЈЕВ: Око 4.000 пензионера протестовало је данас у престоници Белорусије захтевајући оставку председника Александра Лукашенка и ослобађање људи ухапшених током протеста које сматрају политичким затвореницима.
Нови Сад Пензионери отпутовали у бању Јунаковић
Прва група корисника пензија с територије града, чији просек не прелази 33.000 динара, отпутовала је у понедељак на седмодневни опоравак и рехабилитацију у бању „Јунаковић” код Апатина.
Друштво ПИО фонд: Наводни радници ПИО фонда долазе на врата пензионера
ПИО фонд упозорио пензионере да су се појавиле особе које се лажно представљају као радници ПИО фонда и нуде им медицинске апарате и бесплатне лекарске прегледе и позвао их на опрезност
Свет Грчка: Пензионери добили битку за надокнаду одузетог новца
АТИНА: Високи суд у Грчкој пресудио је у корист пензионера који су покренули предмет у коме су захтевали надокнаду новца која им је одузета током примене међународних програма помоћи.
EUR/RSD 117.5816
Најновије вести