пензионери

Друштво За неколико година више пензионера него радника
Уколико су процене стручњака тачне, између 2022. и 2024. у Србији ће број пензионера бити између 1.950.000 и два милиона, што је двестотинак хиљада више него данас.
Политика Ђорђевић: Резултате које смо постигли осетиће и пензионери
БЕОГРАД: Сви резултати који су постигнути прошле године показују да ће ова година бити још боља и те резултате свакако ће осетити и пензионери, изјавио је данас министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић. 
Војводина Пет сеоских клубова за старе
БАЧКА ПАЛАНКА: Геронтолошки центар у Бачкој Паланци збрињава око стотину корисника, али има и друге службе, међу њима и ону која даје дневне услуге.
Друштво Страни пензијски фондови траже потврде о животу пензионера
Остало је још неколико дана да пензионери Републике Српске који живе у Србији, а којих је више од 35.000, доставе Фонду ПИО Републике Српске потврде о животу.
Нови Сад Божићна радионица за пензионере
Креативна радионица за пензионере одржаће се сутра од 16 сати у Музеју Војводине, Дунавска 35. Радионица се одвија у духу предстојећих божићно-новогодишњих празника.
Друштво Пензионерима већ децембарски чек већи за пет одсто
Кад бивши запослени за две недеље добију други део новембарске пензије, све пензионере с децембарским чеком чека увећање чекова од пет одсто.
Друштво Сваки пети становник Србије има преко 65 година
Упркос смањењу броја становника Србије, удео оних који имају 65 и више година константно расте.
Војводина Група бечејских сениора подигла споменик преминулом другу
БЕЧЕЈ: Добро се добрим враћа. Кад-тад. Чак и после смрти! У Бечеју група пензионера није заборавила свог покојног друга Марка Жужића, преминулог 2013, поставили му надгробни споменик на месном Католичком гробљу и на празник Свих светих отишли су да га обиђу.
Економија / Новчаник Стигла једнократна помоћ, а након Нове године и пет одсто повишице
Преко 1,7 милиона пензионера добило је јуче једнократну помоћ од 5.000 динара. Ту помоћ добили су како пензионери у Србији, тако и наши држављани у иностранству.
Економија / Новчаник Од данас пензионерима по 5.000 динара
БЕОГРАД: Једнократна исплата по пет хиљада динара пензионерима, о чему је Влада Србоје прошле недеље донела одлуку, почеће данас
EUR/RSD 118.3742
Најновије вести