пензионери

Друштво Матић: Дигиталне обуке и за пензионере
БЕОГРАД: Државни секретар у Министарству трговине, туризма и телекомуникација Татјана Матић саопштила је да дигитализација доприноси општем бољитку нашег друштва, и да је због тога неопходно веће укључивање свих генерација у савремене дигиталне токове.
Војводина Уручено првих 60 картица сомборским пензионерима
СОМБОР: Нове, дигитализоване, пензионерске картице, примило је  у свечаној сали Скупштине града, првих 60 сомборских пензионера.
Друштво Четвртина пензионера Србије у Војводини: Највише новосадских чекова
НОВИ САД: Од преко 1,7 милиона пензионера Србије, по статистици Фонда ПИО, половином прошле године у Војводини их је било 421.345.
Нови Сад Пензионери своја знања да пренесу на млађе генерације
У оквиру пројекта Покрајинског секретаријата за социјалну политику, демографију и равноправност полова, у просторијама Удружења пензионера града Новог Сада недавно је одржано предавање под називом “Ми хоћемо - ми можемо”.
Друштво Ускоро идентификационе картице за све пензионере
БЕОГРАД: Као доказ да су пензионери, старији грађани више неће морати да прилажу пензиони чек већ ће ту функцију преузети пензонерске картице.
Друштво СОЦИЈАЛНА ПЕНЗИЈА У Србији 250.000 старих без прихода
Одлука Македоније да од 2020. уведе државне социјалне пензије за све жене старије од 62 године и мушкарце од 64, под условом да су последњих 20 година живели у тој држави, отворила је питање да ли је та врста социјалне помоћи у Србији онима који никад нису радили могућа и како би се могли обезбедити новци за то.
Друштво Србија потписала споразуме о социјалном осигурању с 29 држава
Наша држава има споразуме о социјалном осигурању с 29 држава и њима су уређена права признавања радног стажа, здравственог осигурања, исплате пензија и других давања.
Друштво За неколико година више пензионера него радника
Уколико су процене стручњака тачне, између 2022. и 2024. у Србији ће број пензионера бити између 1.950.000 и два милиона, што је двестотинак хиљада више него данас.
Политика Ђорђевић: Резултате које смо постигли осетиће и пензионери
БЕОГРАД: Сви резултати који су постигнути прошле године показују да ће ова година бити још боља и те резултате свакако ће осетити и пензионери, изјавио је данас министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић. 
Војводина Пет сеоских клубова за старе
БАЧКА ПАЛАНКА: Геронтолошки центар у Бачкој Паланци збрињава око стотину корисника, али има и друге службе, међу њима и ону која даје дневне услуге.
EUR/RSD 118.3578
Најновије вести