Заблистала деца из Банатског Карловца и Николинаца

БАНАТСКО НОВО СЕЛО: На недавно одржаним такмичењима у оквиру манифестације Спортске игре младих у Банатском Новом Селу учествовали су ученици основних школа из јужног Баната и ту су се одмеравале снаге за прва места и учешће на државном првенству 22 јула у Београду.
d
Фото: Dnevnik.rs

Ученици ОШ „Душан Јерковић“ из Банатског Карловца и њихови наставници вратили су се са више медаља, а леп успех и освајање медаље у стоном тенису остварили су ђаци из Николинаца.

Најмлађи ученици из карловачке школе били су добри у шаху, тако је ученик првог разреда Милош Јововић освојио прво место, а и  Милош Ковач из Добрице је постао првак у овој дисциплини. У промотивној трци на 60 метара друга је била Уна Росић, а прва је била је Лена Лапчевић, од дечака први је био Милош Јововић.

Девојчице предвођене Алисом Тешић, као првакиње у уличном баскету иду на државно првенство у Београд. Понос и дика Банатског Карловца су фудбалери, ученици седмог и осмог разреда који као победници иду на државно првенству Београд, а припремала их је Маја Живковић.

Николинчани се поносе  својим стонотенисерина, прва места освојили су Алесиа Туркоане, Марина Пинку и Мариус Губан, а припремао их је наставник Лавиниус Смољан.

Р.  Јовановић

EUR/RSD 117.5804
Најновије вести