(ФОТО) МАРИЈА ПЕТРОНИЈЕВИЋ се за само 10 ДАНА ОД ПОРОЂАЈА вратила редовним активностима ГЛУМИЦА ОДУШЕВИЛА СВОЈЕ ПРАТИОЦЕ

Глумица Марија Петронијевић публици се најбоље представила улогом у серији "Село гори, а баба се чешља".
m
Фото: Printscreen/Instagram@petronijevic.marija

Иако је постигла огроман глумачки успех, а о таленту је сувишно и говорити, Марија је одлучила да стави зарез на своју каријеру и посвети се неким другим стварима.

Наиме, она је оформила породицу са ИТ стручњаком, Милинков Исаковићем и одлучили су да се преселе на село, далеко од напорне градске буке и вреве. Имање су купили у селу Липнички Шор где су направили фарму на којој гаје животиње и органску храну.

Марија је с Милинком недавно добила и друго дете, а све то је приказала на друштвеним мрежама. И таман кад смо мислили да ће мама неко време бити неактивна, јер жели да се посвети детету, она је све изненадила.

Наиме, Марија је поделила фотографију на којој се види да се само десетак дана након порођаја вратила својим обавезама у башти и око куће и сви су били одушевљени колико глумица добро изгледа упркос чињеници да се тек породила.

Данас је Горан који производи природни мед, за своје пчеле узео 36 садница лаванде, како би му пчеле у току јесени имале природну пашу. Горан ће нам се реванширати својим природним медом. Чувајмо природу и помозимо једни другима колико можемо. У свету може да постоји царство у коме царује другарство - само је до нас…, написала је Марија.

EUR/RSD 117.1990
Најновије вести