ПОВЕЗИВАЛИ СУ ЈЕ СА БРЕГОВИЋЕМ, БОРИС НОВКОВИЋ ПРИЗНАО ЈОЈ ДА ЈЕ ЗАЉУБЉЕН У ЊУ Ова певачица Бајаги је посветила чувену песму коју је отпевала Јосипа Лисац

Алка Вуица је од самог појављивања на сцени словила за једну од најатрактивнијих певачица.
a
Фото: Youtube printscreen/Alka Vuica Official

Алка Вуица годинама интригира јавност својим изгледом, изјавама и текстовима песмама које су неретко двосмислене.

Будући да је од самог појављивања на сцени словила за једну од најлепших певачица широм бивше државе, није ни чудо да је украла срце многих познатих мушкараца.

Наиме, медији су је својевремено повезивали с Гораном Бреговићем, а прича о тајној вези између њих почела је давних 1980-их година кад је Алка Вуица као новинарка дошла у Сарајево да за загребачки магазин 'Полет' направи интервју с чланом групе 'Бијело дугме'.

Фото: Youtube printscreen/ Goran Bregovic

Како је Вуица испричала, у њу је био 'заљубљен' и Борис Новковић.

'Писала сам му пуно песама које су велики хитови. Знам га откад је имао 8 или 9 година, а ја сам имала 18. Једном приликом је испричао да се заљубио у мене кад ме је упознао, ја сам тада била с Адијем из 'Сребрних крила'.

Још један од музичара с којим су је доводили у везу јест и Момчило Бајагић Бајага.

Фото: Youtube printscreen/mytchilla

'Били смо млади, писали смо песме једни другима, било је ту љубави. Неке песме су постале стварно велики хитови. Мени је непристојно, зашто говорити ко је мени шта написао? Ја вам могу открити шта сам ја Бајаги написала, написала сам их више, али једна од песама која је настала из наше љубави је 'Где Дунав љуби небо', рекла је Алка Вуица у једној емисији. Иначе, чувену песму отпевала је Јосипа Лисац.

Алка је том приликом открила и у каквим је данас односима са свима њима.

'Ми смо у одличним односима, Горан ми је велики пријатељ, Момо исто, чујемо се, видимо се кад можемо. Саветујемо се око песама, јако сам сретна што сам људе које сам волела задржала у животу јер сматрам да је љубав енергија која не нестаје, већ се претвара у нешто друго. Можда заљубљеност може нестати, али права љубав не, она остаје увек', закључила је Алка.

Стори.хр

EUR/RSD 117.2071
Најновије вести