Буач: Чврсто верујем у победу против Радничког

Шеф стручног штаба Војводине Владимир Буач изјавио је данас да његовој екипи неће бити лако у утакмици против Радничког из Ниша, али да чврсто верује у нову првенствену победу црвено-белих.
Vladimir Buac/FK Vojvodina
Фото: ФК Војводина/Владимир Буач

После скоро три недеље, фудбалери Војводине у петак ће поново заиграти на терену стадиона “Карађорђе”, у 14. колу Супер лиге Србије, а на мегдан јој долази екипа Радничког из Ниша.

Буач веома поштује Нишлије, али истовремено верује  свој тим.

- После три недеље, опет се враћамо на наш терен на стадиону “Карађорђе”, где нас очекује јако битна утакмица против Радничког из Ниша. Они су такође истакли своју кандидатуру за Европу, што их чини нашим директним конкурентом, па самим тим овај меч има још већу тежину. Иза нас су добри резултати, посебно пред нашим навијачима, где смо остварили три победе у низу, па очекујем да се та победничка серија настави и сутра. Раднички из Ниша је изузетно искусна и добра екипа и факат је да неће бити лако доћи до тријумфа, али имам апсолутно поверење у квалитет и ангажовање мојих играча, те чврсто верујем у победу. Што се кадровске ситуације тиче, сви су здрави и спремни за утакмицу – изјавио је Буач.

Утакмица између Војводине и Радничког игра се у петак од 18 часова на “Карађорђу”, а улазнице за овај меч продаваће се по цени од 200 (запад) и 100 динара (исток и север). Карте за запад и исток продаваће се на главној благајни (између западне и јужне трибине), док ће се улазнице за север продавати у просторијама навијачке групе Фирма на северној трибини стадиона.

Благајне ће бити отворене на дан меча, најкасније сат времена пре почетка утакмице, а телевизијски пренос овог сусрета биће на првом каналу телевизије Арена спорт.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести