Оџачани најзад на свом стадиону

Фудбалери Оџака су после шест месеци коначно дочекали да  првенствену утакмицу одиграју на градском стадиону у Оџацима.
Odzaci/Dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

Последњи пут Оџачани су били домаћини на свом терену у марту 2017. године против  ОФК Београда у утакмице Прве лиге Србрије, да би након тога сплетом околности били принуђени да своје мечеве као домаћини организују у Кули на стадиону некадашњег Хајдука јер у Оџацима нису имали оптималне услове за одигравање првенствених утакмица.

Утакмица против Братства из Пригревице долази у право време за обе екипе. Оно што карактерише овај дуел јесте податак да ће у обе екипе играти фудбалери који су носили дресова Оџака или Братства. Илустрације ради Слободан Бачић шеф струке Оџака је био тренер Братства која је летос освојила прво место у Српској лиги, Војводине. С друге стране црвено-беле из Пригревице предводиће Дарио Божичић који је до јуче био капитен Оџака, поред њега у табору Пригревчана ту су још: Ћовин, Станковић, голман Студен и многи други играчи који су бранили боје екипе Оџака. То је на неки начин и магнет за гледаоце да у суботу посете градски стадион.

- Коначно смо успели да изборимо домаћинство на нашем градском стадиону - каже председник ФК Оџаци Миле Цветковић. - На конференцији лиге која је одржана у Новом Саду прихваћен је наш предлог као и од људи из општинске управе у Оџацима, тако да ћемо сусрет са нашим драгим пријатељима из Пригревице играти у Оџацима. Овом приликом се захваљујем људима из Куле који су нам омогућили да своје утакмице организујемо као домаћини на стадиону Хајдука. Верујемо да ћемо уз подршку гледалаца успети да остваримо победу.

С. Јовин

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести