Ватутин: Теодосић затворен тип, а Родригез весео...

МОСКВА: Шпански кошаркаш Серхио Родригез на прави начин мења Милоша Теодосића у московском ЦСКА, изјавио је председник "армејаца" Андреј Ватутин.
Serhio Rodrigez/EPA/ANDREJ CUKIC
Фото: EPA/

Теодосић је летос после шест година напустио ЦСКА и потписао за НБА лигаша Лос Анђелес Клиперсе, а као његова замена стигао је Родригез управо из САД и показао одличне партије, последњу против Црвене звезде у Београдској арени када је имао 11 поена и девет асистенција за само 23 минута.

"Милош је шест година играо генијално, његови наступи били су јединствени. Али више није код нас, Родригез је дошао и показао да је одличан, али и другачији. Пре свега емотивно јер је Теодосић затворен лик, не показује осећања на терену, а камоли у животу, док Серхио може да постане идол навијачима ЦСКА", рекао је Ватутин, а преноси грчка Газета.

Ватутин је задовољан досадашњим играма бившег плејмејкера Реал Мадрида, али и комплетног тима.

"Серхио је харизматичан, невероватно отворен и весео момак. Код Милоша нисмо знали шта ће да захтева када се пробуди (смех прим. аут). За сада је Родригез одушевио све у Москви, надам се да ће тако наставити до краја сезоне", рекао је први човек руског великана.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести