Ђерона: Морамо да дамо све од себе да победимо Холандију

КАТОВИЦЕ: Селектор мушке репрезентације Србије Тони Ђерона изјавио је данас да ће његов тим дати све од себе да победи Холандију у мечу последњег кола Треће групе друге фазе на Светском првенству у Катовицама.
toni_djerona_
Фото: Рукометни савез Србије

Србија је трећа на табели са четири бода и изгубила је све шансе за пласман у четвртфинале СП. Холандија је четврта са такође четири бода. Пласман у четвртфинале избориле су селекције Немачке и Норвешке, које су освојиле по осам бодова.

"Како је сан о четвртфиналу готов, сада морамо да дамо све од себе, да се боримо до краја и завршимо на што бољој позицији како бисмо били у прилици да се боримо за Олимпијске игре. Победити Холандију неће бити ни мало лако, играчи су јако уморни и на нама је да их опоравимо и припремимо за завршни дуел", рекао је Ђерона, преноси званични сајт Рукометног савеза Србије.

Утакмица између Србије и Холандије биће одиграна сутра од 18 сати.

"Холандија игра на исти начин све своје утакмице, брза транзиција, имају шест до седам играча који играју готово све време. Биће ово физички јако захтевна утакмица. Надам се да ће чињеница што можемо да мењамо и укључујемо више играча може да нам донесе превагу у овој утакмици", закључио је Ђерона.

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести