Војводина увеличала славље Унирее

Рукометаши Војводине били су гости у румунском месту Велики Семиклуш, где су у част 60 година постојања клуба Униреа одиграли ревијалну утакмицу са мађарском екипом Пик Сегед.
Vojvodina i Pik Seged
Фото: Пик Сегед/ Рукометаши Војводине и Пик Сегеда

Након пријема код градоначелника, Новосађани су одмерили снаге против прошлогодишњег четвртфиналисте Лиге шампиона и изгубили са 34:18.

Новосађани су само на почетку утакмице успели да парирају одличној екипи Пик Сегеда, да би се средином полувремена Мађари одлепили и одржавали разлику до краја меча. Иако ревијалног карактера,  утакмица је показала је да ће Воша ове сезоне имати велико појачање

у  Ненаду Вучковићу, који је био најефикаснији у тиму. 

- Ова утакмица је била ревијалног карактера тако да не обраћам превише пажње на резултат и игру. У среду путујемо у Брчко на турнир, затим имамо утакмицу у Београду, па опет турнир у Мађарској – ту ћемо видети право стање екипе. Након контролних утакмица чека нас сусрет са Динамом из Панчева у Сеха лиги и до тада ћемо бити уиграни – најавио је тренер Бошко Рудић. 

Ф. Узелац

Сусрет старих знанаца

Играчи обе екипе се међусобно веома добро познају, иако мађарски тим нема рукометаше из Србије. Ипак, Пик Сегед има Србе у својим редовима:Марко Кривокапић је помоћни тренер, тренер голмана је Ненад Дамјановић, а кондициони је Ђорђе Гајић.Струка је међусобно разменила утиске и једни другима пожелели успешну сезону.

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести