"ОТАЦ ДА ЈЕ ЖЕЛEО, ТО БИ И УЧИНИО" Да ли је коначно сахрањен монструм из Градачца

Тело троструког убице Нермина Сулејмановића, који је пре више од месец дана починио монструозни злочин у Градачцу и даље се налази у Комеморативном центру у Тузли, јер до данас још нико није поднео захтев за његово преузимање.
s
Фото: Mesto gde je Nermin Sulejmanović počinio suicid/Youtube Printscreen/Avaz TV

Директор Комеморативног центра у Тузли Фарук Латифагић рекао је за Телеграф да Градска управа из Градачца чека да Нерминов отац да сагласност, како би тело било укопано.

С обзиром на то да покојник има живе сроднике потребна је њихова сагласност да би се тело укопало чак и о трошку државе, рекао је Латифагић за Телеграф.

На питање да ли су ступили у контакт са Нерминовим оцем, Латифагић каже да је за то задужена општина у којој је Сулејмановић био пријављен.

Да је отац желео да га сахрани, он би то учинио, рекао је он.

Латифагић додаје да је стандардна процедура да се тело покојника у мртвачници држи највише три дана, али да све зависи од ситуације.

Што се нас тиче, ми имамо специјализоване хладњаче у којима тело може дуго да стоји. Имамо нека тела која су овде и дуже од две године. У питању су неки мигранти који још увек нису идентификовани. Сви лешеви смештени су у специјализоване лимене сандуке који су затворени и што се нас тиче све је урађено по прописима, објашњава Латифагић за Телеграф.

Градачац је 11. августа потресао злочин који се не памти: Нермин Сулејмановић живота је лишио невенчану супругу Низаму Хећимовић и Дениса и Џенгиза Ондура, сина и оца које је познавао од раније, и ранио три особе.

Након што је убио партнерку, Нермин је отишао у град где је испред једног кафића упуцао Дениса Ондера, који је био у свом аутомобилу. Одатле је отишао до куће Денисовог оца Џенгиза, пуцао му у главу и тешко ранио његову супругу Харису.

Потом је Нермин отишао на једну напуштену фарму где је, када га је полиција опколила, извршио самоубиство.

Телеграф

EUR/RSD 117.1990
Најновије вести