добровољно давање крви

Нови Сад ДОНИРАЊЕМ КРВИ ДО БЕСПЛАТНИХ КАРАТА Награда ће обрадовати ЉУБИТЕЉЕ ФУДБАЛА
Свако ко донира крв данас у Трансфузиомобилу испред ТЦ „Променада” од 13 до 17 сати добиће бесплатне карте за источну трибину за меч ФК „Војводина” – ФК „ТСЦ” који ће се одиграти у недељу, 14. априла, од 16.30 часова на стадиону „Карађорђе”.
Нови Сад ЗАВОД ЗА ТРАНСФУЗИЈУ ОРГАНИЗУЈЕ АКЦИЈУ На пет локација добровољно давање крви
Завод за трансфузију крви Војводине организује акцију добровољног давања крви на пет места на територији Града Новог Сада од данас па до петка, 22. марта.
Нови Сад У УТОРАК, 20. ФЕБРУАРА, У ЈГСП-у И СТУДЕНТСКОМ ДОМУ Акција добровољног давања крви
Акција добровољног давања крви биће организована и ове седмице и то сутра, од 11 до 13 часова у просторијама Градског саобраћајног предузећа (Футошки пут 46), као и од 12 до 15 часова у Студентском дому А.
Друштво ЗАВОД ЗА ТРАНСФУЗИЈУ АПЕЛУЈЕ Хитно потребни даваоци крви!
Због смањених резерви крви, Завод за трансфузију крви Војводине радиће ванредно у суботу 20. јануара од 8 до 12 сати у Улици Хајдук Вељка 9а, у Новом Саду.
Нови Сад АКЦИЈА ЗАВОДА ЗА ТРАНСФУЗИЈУ КРВИ ВОЈВОДИНЕ Добровољно давање крви
Завод за трансфузију крви Војводине организује акције добровољног давања крви данас од 9 до 11 часова у Институту за јавно здравље Војводине (Футошка 121).
Нови Сад ОБЕЛЕЖЕН МЕМОРИЈАЛ МИЛАНА БАТЕ КОЛАРСКОГ Сећање на најхуманије ДОБРОВОЉНЕ ДАВАОЦЕ КРВИ
Меморијал Милана Бате Коларског обележен је јуче у холу Завода за трансфузију у Новом Саду, као организована акција давања крви током које су се чланови „Клуба 100” подсећали на преминуле чланове.
Photo
Војводина СКОРО 30.000 РЕДОВНИХ ДАВАЛАЦА Обележена 78. годишњица добровољног давалаштва крви у Војводини
У години када Завод за трансфузију крви Војводине слави 78. годишњицу постојања, наша покрајина има 29.000 редовних добровољних давалаца крви и 54.000 јединица прикупљених на годишњем нивоу, што готово у целости покрива потребе здравствених установа у Бачкој, Банату и Срему.
Војводина У Сомбору данас акција добровољног давања крви
СОМБОР: Црвени крст Сомбор у сарадњи са партнерима из Завода за трансфузију крви Војводине, данас ће организовати акцију добровољног давања крви.
Друштво Следи пет празничних дана - потребни даваоци крви
БЕОГРАД: Из Института за трансфузију крви Србије позивају све здраве и пунолетне грађане да дају крв наредних дана, како би се обезбедила неопходна резерва за збрињавање пацијената током предстојећих празника.
Војводина У Сомбору у четвртак акција добровољног давања крви
СОМБОР: Црвени крст Сомбор, у сарадњи са Заводом за трансфузију крви Војводине, организује у четвртак, 25. фебруара, акцију добровољног давања крви, објављено је данас на сајту града.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести