прогноза времена

Друштво МАРКО ЧУБРИЛО УПОЗОРАВА НА НОВЕ ПРОМЕНЕ ВРЕМЕНА Биће и летњих температура и обилних пљускова с грмљавинама, а ево какво ће време бити до краја маја
Наредних дана биће топло и нестабилно, посебно у уторак када може бити и чешће појаве локалних непогода. Средином недеље мало свежије, а од 25. маја па све до краја маја и почетком јуна мало топлије од просека и нестабилно, најављује у својој времснкој прогнози на свом Фејсбук профилу Марко Чубрило, професор геоографије и метеоролог аматер.
Друштво СТИЖЕ ГРМЉАВИНА И ОБИЛНЕ ПАДАВИНЕ, РХМЗ упозорио на непогоде: Ево у којим крајевима "гори" наранџасти метеоаларм
Већ данас после подне и увече очекују се потенцијално јачи грмљавински облаци и локално већа количина падавина.
Друштво НАКОН ЛЕТЊЕГ ДАНА СТИЖЕ НАМ НЕВРЕМЕ У ТОКУ НОЋИ Ево где ће ујутру бити грмљавине са обилним пљусковима
Данашњи дан донео је Србији сунчано и право летње време. Ипак, у току ноћи део Србије захватиће промена времена. До вечери у већем делу Србије очекује се повећање облачности.
Друштво УПАЉЕН ЦРВЕНИ И НАРАНЏАСТИ МЕТЕОАЛАРМ Стиже опасно време КОШАВА РАЗБИЈА, ПЉУСКОВИ ПРЕТЕ ОВДЕ
У Војводини, Подунављу и Поморављу кошава ће се појачавати данас, а најјачи удари ветра очекују се у сутра и у петак, када ће на југу Баната достизати и око 28 м/с (око 100 км/х), а на подручју Београда око 17 м/с (односно 60 км/х), упозорио је РХМЗ рано јутрос.
Друштво Пробудило нас сунце, али... БИЋЕ КИШЕ, ЕВО ГДЕ И КАДА, А ДУВАЋЕ И КОШАВА
Како каже јутрос Републички хидрометеоролошки завод Србије, на северу Србије данас се очекује суво, у Војводини и ведро време.
Друштво ШТА КАЖЕ РХМЗ: Данас уживајте у сунцу, а ево када стужу киша и грмљавина
У првом делу седмице очекује се чешћа киша на западу, југу и југоистоку Србије. У кошавском подручју од среде ветровито, прогнозира Републички хидрометеоролошки завод Србије.
Друштво БИЋЕ ПЉУСКОВА, СПРЕМИТЕ СЕ Ево у којим крајевима ће НЕБО ДА СЕ ЗАЦРНИ
У току послеподнева пљускови са грмљавином очекују се на југу и западу Србије, нарочито на подручју Подриња, Расинског и Рашког округа, на ширем подручју Ниша, потом у деловима Шумадије и Златиборског округа.
Друштво МАРКО ЧУБРИЛО КАЖЕ, ЖИВЕЋЕМО КАО У САУНИ Пљускови у недељу ПА ТОПЛО, ПА ЛУДИЛО ОД НЕВРЕМЕНА
Другог дана викенда преко нас ће се премештати нешто већа количина нестабилног ваздуха која ће пристизати по источној периферији антициклона са центром над северозападном Европом, каже на свом Фејсбук профилу Марко Чубрило. Атмосфера ће бити нестабилнија, посебно над истоком региона и тамо се очекује чешћа појава грмљавинских пљускова, а локално може бити и израженије грмљавинске олује. Ветар северни, у зони пљускова на кратко јак.
Друштво СПРЕМИТЕ ЈАКНЕ Данас грмљавина, али увече се ПРЕОКРЕЋЕ ВРЕМЕ Из сунца у кишу, ОПРЕЗ НА ПУТЕВИМА
Како кажу у Републичком хидрометеоролошком заводу Србије, данас и сутра на територији целе Србије на снази ће бити жути метеоаларм који би требало да упозори на пљускове, грмљавину и јак ветар.
Друштво ТОПЛО, ТОПЛО, ГУЖВА, ХАОС Ево шта нас чека данас ТРОПСКЕ ТЕМПЕРАТУРЕ И КОЛОНЕ могу да донесу ОВЕ ПРОБЛЕМЕ
БЕОГРАД: У Србији ће данас у већем делу земље бити претежно сунчано и топло, на југоистоку и југозападу Србије променљиво облачно, са температурама од 5 до 27 степени, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.
EUR/RSD 117.1050
Најновије вести