фестивал

Нови Сад АТРАКТИВНЕ ТРКЕ, ПОРОДИЧНИ ФЕСТИВАЛ И КОНЦЕРТИ НА ПЕТРОВАРАДИНСКОЈ ТВРЂАВИ Бициклисти јуре олимпијске бодове, забава за публику свих генерација
Најатрактивнија европска локација која је угостила и престижно Европско првенство у планинском бициклизму, Петроварадинска тврђава, поново ће бити светски центар дешавања овог спорта.
Нови Сад НОВИНЕ ПОПУЛАРНE КАРЛОВАЧКЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ Последња два мајска викенда у знаку куглофа
Фестивал куглофа биће одржан ове године у два термина – од 24. до 26. маја и од 31. маја до 2.јуна у центру Сремских Карловаца.
Video
Култура / Музика БЕОГРАДСКО ПРОЛЕЋЕ треба да донесе РАДОСТ: Ове године ће се на позорници појавити 19 извођача (ВИДЕО)
БЕОГРАД: Уметничка директорка Београдског пролећа Маја Раковиц истакла је данас, на дружењу извођача пред почетак фестивала у МТС дворани, да та манифестација "треба да донесе радост" и изразила уверење да ће тако и да буде.
Култура / Музика БЕОГРАДСКИ БИР ФЕСТ На Ушћу С.А.Р.С, Смак Плус и Гоблини
БЕОГРАД: Традиционални фестивал музике и пива Белгрејд бир (Belgrade Beer) фест биће одржан од 20. до 23. јуна на простору Ушћа у Београду, најавио је данас организатор.
Photo
Култура / Сцена АНА ТАСИЋ САОПШТИЛА СЕЛЕКЦИЈУ СТЕРИЈИНОГ ПОЗОРЈА: Осветљење из региона
Од три праизведбе које чине окосницу главног фестивалског програма предстојећег Стеријиног позорја, све три долазе из региона, како се сада назива бивши југословенски простор. Ово сведочи о важности савремених драмских текстова из Србије, као и о тренутку, односно сезони у којој није било њихових запаженијих првих извођења на домаћој сцени, по мишљењу селекторке Ане Тасић.
Култура / Филм ЛОРДАНУ ЗАФРАНОВИЋУ Награда за животно дело
Редитељ Лордан Зафрановић добитник је награде за животно дело предстојећег 71. Мартовског фестивала документарног и краткометражног филма, који ће бити одржан од сутра до 30. марта, у организацији Дома омладине Београда.
Култура / Сцена САЗНАЈЕМО: ФЕСТИВАЛ ПРОФЕСИОНАЛНИХ ПОЗОРИШТА ВОЈВОДИНЕ У НОВОМ ТЕРМИНУ На јесен у Суботици
Фестивал професионалних позоришта Војводине чија је најава већ традиционално била позната у ово време, биће одржан на јесен.
Војводина ПРЕ ТРИ МЕСЕЦА ИЗ РУСИЈЕ ДОШЛА У ЛАЗАРЕВО А ВЕЋ ОСВАЈА НАГРАДЕ Јелисавета свира и компонује
ЛАЗАРЕВО: Јелисавета Андрејевна Розова, ученица шестог разреда Основне школе „Славко Родић” у Лазареву, освојила је друго место на 29. Републичком фестивалу дечјег музичког стваралаштва (Федемус) „Деца композитори”.
Култура / Сцена ПРОЛОГОМ ДАНАС ПОЧИЊЕ 21. издање БФИ „Неухватљива тачка одлагања“
Овогодишња едиција Београдског фестивала игре почиње својеврсним прологом – француском омнибус представом “Неухватљива тачка одлагања” кореографа Јоана Буржоа, која ће данас и сутра у биоскопу Балкан бити извођена у три термина – од 16, 18 и 20 часова.
Photo
Магазин / Наслови (ФОТО) На РТС-у узаврела атмосфера! ОН ЈЕ ДОШАО У ВЕНЧАНИЦИ, ево ко се вечерас УДАЈЕ ЗА ЕВРОВИЗИЈУ!
Прво полуфинале „Песме за Евровизију” управо је почело, а пред почетак телевизијског програма атмосфера на Кошутњаку дошла је до усијања.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести