гранични прелаз

Друштво СРБИЈА ДОБИЈА НОВИ ГРАНИЧНИ ПРЕЛАЗ СА МАЂАРСКОМ: "Биће најмодернији и највећи у Европи"
Мађарска и Србија граде најмодернији, највећи, најбезбеднији и најбржи граничног прелаза у Европи, рекао је данас шеф мађарске дипломатије Петер Сијарто.
Photo
Друштво МОЖЕ СКУПО ДА ВАС КОШТА Ако се враћате с одмора, ево шта НА ГРАНИЦИ тачно у комад можете пренети, а шта улази у ЛИЧНИ ПРТЉАГ (ФОТО)
Одмах након викенда завршавају се ускршњи празници, а пошто их је већина људи спојила са првомајским добили су чак целу недељу одмора.
Друштво (ВИДЕО) НА УЛАЗУ У МАЂАРСКУ ХАОС Аутомобили на Хоргошу 2 чекају 90 минута, на осталим прелазима без задржавања
БЕОГРАД: Према информацијама Управе граничне полиције добијеним у 17.10 часова на граничном прелазу Хоргош 2, на излазу из земље аутомобили чекају 90 минута.
Друштво Хаос на граничном прелазу са Црном Гором: Формирана километарска колона шлепера, возачи аутомобила морају да их заобилазе у клисури Лима
Пријепоље: Иако летња туристичка сезона још увек није званично почела, на самом уласку у Црну Гору саобраћајни проблеми су већ на видику. На граничном прелазу Добраково створене су километарске колоне шлепера чији возачи чекају на улазак у суседну земљу.
Друштво Спремни за путовање? ОВО ЈЕ ВАЖНО ДА ЗНАТЕ Огласио се АМСС, ОБРАТИТЕ ПАЖЊУ
Према информацијама Управе граничне полиције, јутрос нема задржавања на путничким терминалима граничних прелаза.
Друштво ЗА НЕКЕ ПРАЗНИЦИ ВЕЋ ПОЧЕЛИ Појачан саобраћај на путевима ка туристичким местима
БЕОГРАД: Крај радне недеље, почетак викенда и пролећног распуста условио је појачан саобраћај на свим главним путним правцима, а посебно оним ка који воде ка нашим туристичким местима, планинама, бањама, језерима и викенд насељеима, саопштио је вечерас Ауто- мото савез Србије.
Друштво НА БАТРОВЦИМА КЛАСИКА Теретњаци у редовима ЧЕКАЈУ 4 САТА, ВОЗАЧИ, ПАЗИТЕ СЕ ОДРОНА!
БЕОГРАД: Вожња ће данас бити отежана у западним, централним и источним крајевима Србије због умерене кише, повремено јачих пљускова, смањене видљивости и опасности од одрона, саопштио је данас Ауто-мото савез Србије (АМСС).
Хроника ГРАНИЧАРИ СПРЕЧИЛИ ПОКУШАЈ НЕОВЛАШЋЕНОГ ИЗНОШЕЊА КУЛТУРНИХ ДОБАРА Хтели да прошверцују антиквитете из Србије у Хрватску
Припадници Министарства унутрашњих послова, Регионалног центра граничне полиције према Хрватској и Полицијске управе у Новом Саду, ухапсили су хрватске држављане Ф. В. (1993) и Д. Б. (1990), због постојања основа сумње да су учинили кривично дело неовлашћено изношење и уношење културног добра.
Друштво Спремите се за ускршње гастарбајтере ОД ВЕЧЕРАС ХОРГОШ 2 ПРОДУЖАВА РАДНО ВРЕМЕ
БЕОГРАД:  Ауто-мото савез Србије (АМСС) обавестио је јутрос грађане да су услови за вожњу добри.
Друштво НА ГРАНИЧНИМ ПРЕЛАЗИМА ЧЕКА СЕ БАР САТ ВРЕМЕНА
БЕОГРАД: Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова на граничним прелазима задржавање путничких и теретних возила је између 60 и 180 минута.
EUR/RSD 117.1192
Најновије вести