исплата

Економија / Наслови ЕВО ЗАШТО МАЈСКЕ ПЕНЗИЈЕ СТИЖУ КАСНИЈЕ Прво добијају самосталци али тек 7. маја
БЕОГРАД: Према календару исплата који је објавио Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање (ПИО) у мају ће пензије први добити корисници из категорије самосталних делатности, којима исплата априлских примања почиње 7. маја.
Економија / Новчаник СТИЖЕ НОВАЦ НА РАЧУНЕ ОВИХ КАТЕГОРИЈА Данас почиње исплата
БЕОГРАД: Исплата мартовских пензија за кориснике из категорије самосталних делатности почиње данас, објавио је Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање.
Економија / Новчаник ПРОСЕЧНА ЗАРАДА У НОВОМ САДУ ПРЕМАШИЛА РЕПУБЛИЧКИ ПРОСЕК; У коверти шестоцифрен износ, а у овом војвођанском месту је најнижа
По подацима Републичког завода за статистику, првог месеца ове године просечна зарада у Србији је, без пореза и доприноса, износила 95.836 динара, односно око 815 евра и била је 743 динара виша у односу на зараду из децембра прошле године, када је у коверти било 95.093 динара.
Економија / Новчаник ДА ЛИ ЗНАТЕ КОЛИКА ЈЕ ВОЈНИЧКА ПЛАТА У СРБИЈИ А ево шта све војници добијају џабе!
У Србији се већ годинама прича о враћању обавезног служења војног рока, али се последњих месеци отишло корак даље пошто је Генералштаб Војске Србије у јануару и званично покренуо ту иницијативу.
Економија / Новчаник НОВАЦ ЛЕЖЕ НА РАЧУНЕ 2. АПРИЛА ОВОЈ КАТЕГОРИЈИ ГРАЂАНА Проверите када сте ви на реду
БЕОГРАД: Према календару исплата који је данас објавио Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање, мартовске пензије које се исплаћују у априлу први ће добити корисници из категорије самосталних делатности и то 2. априла, без обзира на то да ли пензије примају преко текућих рачуна, на шалтерима пошта или на кућним адресама.
Економија / Новчаник ПОМОЋ ДРЖАВЕ ЛЕЖЕ НА РАЧУНЕ ДАНАС И СУТРА Ево ко све може да очекује новац!
Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања данас ће почети са исплатом социјалних давања за месец фебруар.
Магазин / Наслови КАКО ДА ВАМ ПЛАТА ПОТРАЈЕ ДУЖЕ Ових 5 ствари доприноси да сте вечито без пара
Ако имате осећај да вам плата „једноставно нестаје“, можда би требало да узмете у обзир најчешће трошкове који томе доприносе.
Економија / Новчаник ПОЧИЊЕ ИСПЛАТА ЗА ОКО ДВА МИЛИОНА ГРАЂАНА: Ево ко је први на списку
Према календару исплата који је објавио Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање, фебруарске пензије ће прво бити исплаћене корисницима из категорије самосталних делатности и то 2. марта када почиње исплата за оне који пензије примају преко текућих рачуна.
Спорт / Кошарка НЕБОЈША ЧОВИЋ ОТКРИО ПЛАТЕ ТРЕНЕРАЗВЕЗДЕ:  Радоњић зарадио највише
Откако је Небојша Човић преузео председничку функцију 2011. године, Црвена звезда је имала чак 14 тренера до данас.
Економија / Новчаник ВАСПИТАЧИЦАМА ПЛАТЕ И ДО 1.000 ЕВРА Дебље коверте и овим категоријама; Стиже јануарско увећање
Плата васпитача-почетника у београдским вртићима са завршеним факултетом, после јануарског повећања, износиће око 100.000 динара, док ће запослени са 15 и више година примати око хиљаду евра.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести