Избори за савете месних заједница у Зрењанину и селима

ЗРЕЊАНИН: Градска изборна комисија у Зрењанину је одредила 15 бирачких места на којима ће грађани моћи да гласају на изборима за савете месних заједница, расписаним за 5. фебруар.
zrenjanin centar
Фото: Dnevnik.rs

У граду ће се гласати на три места у згради Месне заједнице „Соња Маринковић” - у великој сали, геронто клубу и читаоници. Бирачко место биће отворено и у згради Месне заједнице „Никола Тесла”. У насељу „Берберско - болница” гласаће се у згради месне заједнице и у кантини Железнице Србије.

Елемирци ће гласати на бирачким местима у школи и згради месне заједнице, а на два места у школи гласаће и мештани Перлеза. У Банатском Деспотовцу бирачи ће гласати у школи, а у Томашевцу у згради месне заједнице. Два бирачка места биће у Лазареву - у Омладинском дому и месној заједници. У месној заједници гласаће се и у Лукином Селу, објавила је Градска изборна комисија.

Председник Скупштине града Зрењанина Чедомир Јањић расписао је изборе за чланове савета девет месних заједница у граду и селима. Избори ће бити одржани 5. фебруара у три градске и шест сеоских месних заједница. За чланове савета МЗ гласаће становници месних заједница „Соња Маринковић”, „Берберско - болница” и „Никола Тесла” у Зрењанину, као и мештани Лазарева, Банатског Деспотовца, Елемира, Лукиног Села, Перлеза и Томашевца.

Становници поменутих месних заједница ће у недељу, 5. фебруара, моћи да гласају у периоду од 7 до 20 часова.

        Ж. Б.

Dragan iz banata
19.01.2023 • 17:34
Dogorilo vam do noktiju kad je vama važno ko će da bude na vlasti u elemiru to znači da vam se bliži kraj
EUR/RSD 117.3378
Најновије вести