АМС упозорава возаче на већу количину воде на коловозима

БЕОГРАД: Повремено јачи пљускови праћени јаким ветром могу донети већу количину воде на коловозе, због чега Ауто-мото савез Србије саветује возачима опрезнију вожњу.
radovi na putu, dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

АМС С такође упозорава возаче на измене у режиму саобраћаја због радова на појединим путевима.

Тако ће се од 21. до 23. јула од 7 до 17 часова изводити радови на деоници петља Змај - петља Аеродром, у смеру ка Шиду, због чега ће за саобраћај бити затворена зауставна саобраћајна трака, а саобраћај ће се одвијати возном и претицајном саобраћајном траком.

До 21. јула изводиће се радови на ИТС опреми у тунелу Савинац. За саобраћај ће бити затворена зауставна и возна саобраћајна трака, док ће се саобраћај одвијати претицајном саобраћајном траком.

Од данас до 26. јула биће измењен режим саобраћаја због радова на рехабилитацији коловоза на деоници петља Водањ - петља Колари, у смеру ка Нишу. Током извођења радова у смеру Београд - Ниш за саобраћај ће бити затворена претицајна и возна саобраћајна трака. Саобраћај ће се одвијати претицајном саобраћајном траком супротног смера и зауставном саобраћајном траком смера кретања.

У смеру Ниш-Београд за саобраћај ће бити затворена претицајна саобраћајна трака, док ће се саобраћај одвијати возном и зауставном саобраћајном траком.

До 28. јула продужавају се радови на изградњи стуба моста, на делу државног пута Бубањ Поток (мост 32) у смеру Београд-Ниш. У зони радова за саобраћај је затворен део зауставне траке.

На наплатним станицама нема задржавања.

Према информацијама Управе граничне Полиције РС - добијеним у 17.15 часова на путничким терминалима на граничим прелазима возила чекају 30 минута на Прешеву и Гостуну, док на осталим прелазима нема задржавања.

На теретним терминалима возила чекају 90 минута на Хоргошу, 120 минута на Келебији и Батровцима, 60 на прелазу Шид и 30 на прелазу Гостун.

EUR/RSD 117.5647
Најновије вести