АМСС: На Батровцима и Шиду теретна возила чекају три сата

БЕОГРАД: Саобраћај је ове вечери умереног интензитета на готово свим путним правцима у нашој земљи и одвија се по претежно мокрим коловозима, због чега Аутомото савез Србије саветује возачима да опрезно возе посебно на деоницама где је због радова измењен саобраћај и где може долазити и до краћих чекања.
kamioni, tanjug
Фото: Tanjug/ D.Goll, ilustracija

За сутра у перидоу од 7 до 17 часова АМС С најављује измену режима саобраћаја на деоници петља Бешка - петља Ковиљ у смеру Београд-Нови Сад тако да ће се саобраћај одвијати само претицајном траком.

Од данас до 22. октобра изводиће се радови на рехабилитацији коловоза на деоници петља Ниш Југ - петља Трупале, па ће у смеру петља Ниш југ према петљи Трупале за саобраћај бити затворена возна и зауставна трака, а саобраћај ће се одвијати само претицајном траком. У наставку радова за саобраћај ће бити затворена лева коловозна трака ауто-пута, па ће се саобраћај на службеном пролазу преусмеравати на супротну коловозну траку, где ће се одвијати двосмерно у смеру према петљи Трупале.

Продужава се извођење радова на рехабилитацији деонице Голо Брдо-ХЕ Ðердап један до 15. октобра. Радови ће се изводити од 7 до 17 часова, а саобраћај је ће у том периоду да се одвија једном траком уз наизменично пропуштање возила.

До 22. октобра у периоду од 7 до 17 часова изводиће се радови на санацији коловоза на путу Аранђеловац - Доња Шаторња, а саобраћајће се одвијати наизменичним пропуштањем возила.

На наплатним станицама нема задржавања возила, а према информацијама Управе граничне Полиције добијеним у 17:15 часова на путничким терминалима наших граничних прелаза нема задржавања возила.

Теретна возила чекају на Хоргошу 90 минута, на Келебији 120, а на Батровцима и прелазу Шид 180 минута.

EUR/RSD 117.5849
Најновије вести