Данас претежно сунчано и топло

И данас нас очекује углавном сунчан и топао дан.
suncano, Dnevnik/Jelena Ivanović
Фото: Дневник/Јелена Ивановић

НОВИ САД: Претежно сунчано и врло топло. Ветар слаб до умерен југоисточни. Притисак око нормале. Минимална температура 19, а максимална 31 степен.

ВОЈВОДИНА: Сунчано и врло топло. Ветар слаб југоисточни, у јужном Банату умерен. Притисак око нормале. Минимална температура 15, а максимална 31 степен.

СРБИЈА: У северним и централним пределима Србије сунчано и врло топло, а на југозападу, југу и југоистоку нестабилно уз повремене пљускове са грмљавином. Ветар слаб југоисточни и источни, у јужном Банату умерен. Притисак око нормале. Минимална температура 12, а максимална 31 степен.

НАРЕДНИ ДАНИ: Прва два дана идуће седмице топло, спарно и нестабилно уз повремене локалне пљускове, а у среду свежије са пролазном кишом.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошке прилике, због задржавања нестабилног времена, неће погодовати осетљивим особама. Посебан опрез се саветује срчаним болесницима и астматичарима. Могући су главобоља, поспаност и болови у мишићима. Неопходна је адекватна заштита од УВ зрачења. Додатни опрез се саветује свим учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.5790
Најновије вести