Данас топло и нестабилно

Данас нас очекује топло али нестабилно време које местимично лако може да доведе до локалних пљускова.
suncano vreme EPA/CLEMENS BILAN
Фото: EPA/CLEMENS BILAN

НОВИ САД: Топло и нестабилно време уз развој облака и могуће краткотрајне локалне пљускове са грмљавином. Ветар слаб променљив. Притисак око нормале. Минимална температура 17, а максимална 29 степени.

ВОЈВОДИНА: Топло, али нестабилно време уз развој облака и краткотрајне локалне пљускове са грмљавином. Ветар слаб јужних праваца или променљив. Притисак око нормале. Минимална температура  15, а максимална 30 степени.

СРБИЈА: Топло, али нестабилно време уз развој облака и могуће краткотрајне локалне пљускове са грмљавином. Ветар слаб јужних праваца или променљив. Притисак око нормале. Минимална температура 13, а максимална 30 степени.

НАРЕДНИ ДАНИ: У уторак топло, спарно и нестабилно уз повремене локалне пљускове поподне, а у среду свежије са пролазном кишом. У другој половини седмице сунчано и све топлије.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошка ситуација и даље неповољно утиче на све хроничне болеснике и осетљиве особе. Могући су умор, поспаност и главобоља. Саветује се смањена физичка активност и избегавање изложености сунцу у најтоплијем делу дана. Опрез учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.5790
Најновије вести